אחת ולתמיד – כיצד ניתן למצוא חניונים מומלצים בתל אביב?

ניווט מהיר

 תל אביב נחשבת ומוכרת בתור אחת מהערים הנתונות בידי מצוקת החניה הקשה ביותר בישראל ואפילו בעולם כולו. מי מאיתנו שהגיע לתל אביב אי פעם עם רכב פרטי כבר מכיר את הסיטואציה המוכרת הזו – חיפושים של חניה ציבורית הנמשכים שעות על גבי שעות, תעריפי חניה קיצוניים בחניונים המוסדרים, וככלל – כאב ראש גדול שנוצר כתוצאה מחיפוש תוצאה בעיר שהפכה להיות מרכז התרבות והפנאי של מדינת ישראל. למצוא חניונים מומלצים בתל אביב זה לא דבר של מה בכך – ומדובר על סוגיה מורכבת ולא פשוטה בכלל. בשורות הקרובות, נרחיב עוד על חניה בתל אביב, כיצד ניתן למצוא חניון משתלם בעיר, וכמה זה עשוי לעלות לנו.

הבעיה – חניונים רבים בתל אביב גובים מחיר חניה מופקע

הסיטואציה הבאה היא סיטואציה נוספת שמוכרת לישראלים רבים – לאחר מאמץ כביר ומתמשך למציאת חניית "כחול לבן" ברחוב, אנחנו מתפשרים וחונים בחניון התת קרקעי הראשון שאנחנו מוצאים. בסוף היום, אנחנו מגלים שהתענוג הזה עלה לנו לא מעט כסף, לעתים קרובות, חניה יומית בחניון בתל אביב, יכולה להגיע לסכום של כמאה שקלים, ולעתים אף יותר. מה עושים? באמצעות אפליקציה לחניה חדשה ומתקדמת אשר נמצאת בפיתוחים מתקדמים בימים אלה, יהיה ניתן להגיע מראש לחניה הנוחה ביותר, מבלי להסתובב שעות בעיר ולהגיע לתסכול רב. האפליקציה מאפשרת לכם למצוא חניה פנויה בזמן אמת, כלומר בזמן שאתם מחפשים חניה וכל כך רוצים לעלות הביתה אחרי יום עמוס וגדוש. החיישן שנמצא בתוך האפליקציה יודע לכוון אתכם לחניה פנויה בהתאם לאזור שבו אתם גרים, ככה שלא תצטרכו ללכת ברגל יותר מדי, לא תצטרכו להתפשר על חניון ולשלם על זה כסף, אלא פשוט לחנות בצורה נוחה, מהירה וקלה.

אפליקציה לחניה היא כל מה שהייתם צריכים!

מעבר לעובדה שהחניות בתל אביב הן מעטות, ויקרות – כבר דנו והבנו כי החיפוש הארוך הוא זה שעשוי להתיש אותנו יותר מכל. אפליקציה לחניה באה במטרה לחסוך ולהוריד מאיתנו את המאמץ הגדול בחיפוש חניה ציבורית, כחול לבן, או חיפוש של חניון משתלם שלא גובה סכומי עתק עבור חניה בו.

לסיכום, תל אביב נחשבת לאחת הערים הכי עמוסות, הן כאן בישראל עם דגש על אזור גוש דן והשרון והן בהשוואה לעולם כולו. בעיר בונים בנייני מגורים ומשרדים ללא הפסקה, לצד אינספור פרויקטים של תמ“א 38 ופינוי בינוי. לכן, אם רוצים למצוא חניה בסמוך לאזור המגורים שלכם, כדאי לפעול בהתאם, לצאת בשעות נוחות ולחזור בהן, להוריד לנייד שלכם את האפליקציה, לחשוב על אלטרנטיבות בימים מורכבים כמו ימים סוערים למשל או ימים שאתם יוצאים מאוחר מהעבודה וכך למעשה יהיה לכם הרבה יותר קל.

מי שקרא את הכתבה הזו קרא גם: